Vila de vanzare cu arhitectura deosebita la doar 5 minute de Sibiu

Sura Mare, zona Sibiu

Pret: euro, negociabil

Suprafata: 250 mp

Suprafata teren: 1200 mp

Anul constructiei: 2006

Agentia Agentia Imobiliara Taboo

Contacteaza agentia prin:

Salveaza la preferinte

Descrierea proprietatii

Vila de vanzare in Sura Mare situata la Strada Principala cu o suprafata utila de 250 mp utili. Casa se afla construita pe o parcela de teren cu suprafata de 1200 mp si cu deschidere la doua strazi. Pe acest teren sunt construite doua case, una construita in 2006 si cealalta mai veche dar renovata total.
Casa construita in 2006 este alcatuita din 3 camere(dormitoare), un living mare,2 bai, bucatarie, sala de luat masa si un balcon spatios.
Casa constructie veche este alcatuita din 3 camere, 2 bai, bucatarie,terasa si o pivnita de 75 mp utili. La cele doua case sunt prezente imbunatatiri de genul: parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, lavabil, centrala termica proprie si izolatie termica.
Gradina este amenajata modern, din decor facand parte si o filigorie.
Ambele case impreuna cu terenul se vand la pretul de 175.000 euro negociabil.

Detalii proprietate

    Descrierea vecinatatilor

    Strada Principala

    Anunturi imobiliare din: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea