Casa 13 camere, Dambul Rotund

Cluj-Napoca, zona Dambul Rotund, strada Alexandru Odobescu Nr 9-11

Pret: 315000 euro, negociabil

Suprafata: 2000 mp

Suprafata teren: 2000 mp, front stradal 10 m

Regim de inaltime: p+3

Anul constructiei: 2003

Proprietar: Management Investments

Contacteaza proprietarul prin:

Salveaza la preferinte

Descrierea proprietatii

Casa este compusa din 13 camere decomandate + anexe. Casa dispune de 4 bai, 4 holuri, 3 balcoane si 1 garaj. Are 4 nivele a cate 100 m2 / nivel. Construita in anul 2003, a fost izolata si finisata cu materiale de calitate in anul 2011, si dispune de geamuri termopan + Incalzire pe centrala cu gaz. De asemenea, casa are si intrare separata cu scara exterioara pentru etajul 2 si 3.
Curtea este formata dintr-un teren de 2000 m2 iar intrarea este pavata. Poarta mare si mica este din fier. Pe teren se afla si un atelier de productie de 6X4m dotat cu, curent trifazic.
Casa se afla in Dambul Rotund, pe strada Alexandru Odobescu nr 9-11 ( la 2 km de centrul Clujului). Se poate vizita oricand. Fara agentii.
Pret negociabil. Merita vazuta!

Detalii proprietate

  • Compartimentare imobil: 13 camere, 4 bai
  • Imobil decomandat, stare imobil imobil renovat

Descrierea vecinatatilor

Casa se afla la 2 km de centru, in zona linistita.

Localizare pe harta

Anunturi imobiliare din: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea