VilA moderna Westfield

Arad, zona Gai, strada Aleea Stejarului, Nr.4

Pret: 75500 euro

Suprafata: 134 mp

Suprafata teren: 250 mp

Regim de inaltime: P+M

Anul constructiei: 2016

Proprietar: Iovuta Melisa

Contacteaza proprietarul prin:

Salveaza la preferinte

Descrierea proprietatii

În Westfield te vei simți ca acasă încă de la prima vizită. Modelul de vilă W3, cu particularitățile sale diferite și suprafețele spațioase, este una din cele mai îndrăgite case din cartier. Este o casă pe două nivele cu o suprafață construită desfășurată de 134 mp, amprenta la sol fiind de 72 mp. Living-ul, dinning-ul și bucătăria open-space oferă suficient spațiu pentru a desfășura diverse activități în familie. La parter regăsim de asemenea o baie de serviciu și un dormitor din care aveți acces direct pe terasa din spatele casei. La mansardă aveți două dormitoare spațioase și o baie cu cadă.

Noi îți oferim această vilă cu finisajele complet la cheie, aceasta include la exterior gard de împrejmuire din lemn, dat cu baiț și lăcuit, culoare pe fațada casei, acces auto și pietonal din beton, gazon și copac în fața casei, terasă în spatele casei. La interior lavabil, parchet, gresie, faianță, baie complet utilată, tâmplăria, uși PVC, obiecte electrice (prize, întrerupătoare, aplice), centrală, calorifer, boiler, utilități disponibile în casă.

Detalii proprietate

  • Compartimentare imobil: 4 camere, 2 bai
  • Imobil decomandat, stare imobil foarte buna

Descrierea vecinatatilor

Mai mult, o vilă achiziționată în Westfield vine la pachet cu o serie de avantaje. Facilități destinate exclusiv rezidenților cartierului precum: sală de fitness, piscină interioară și exterioară, creșă și grădiniță, cafenea și restaurant, sală de cinema și terenuri de sport.

*Opţional “la gri” de la 59.500 euro. Teren și TVA inclus

Pentru mai multe detalii, te așteptăm la o cană de ceai cald, la biroul nostru din Westfield.

www.westfield.ro

Localizare pe harta

Anunturi imobiliare din: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea