Vand apartament 2 camere, 61 mp, Gheorgheni, Cluj

Cluj-Napoca, zona Gheorgheni, strada Aleea Slanic Nr. 3a

Pret: 87000 euro, negociabil

Suprafata: 62 mp

Anul constructiei: 2015

Agentia Coldwell Banker Transilvania

Contacteaza agentia prin:

Salveaza la preferinte

Descrierea proprietatii

Apartament 2 camere, 61.53 mp + 4.65 mp terasa, in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall. Spatios si eficient, apartamentul este situat in ansamblul Riviera Luxury Residence, un imobil modern in curs de certificare ca si Cladire Verde.

Apartamentul se preda semi-finisat, acest lucru insemnand ca beneficiaza de un sistem de incalzire in pardoseala Rehau, termostate in fiecare incapere pentru controlul temperaturii, tencuiala silicatica si un strat de lavabil, geamuri termopane Rehau cu 5 camere si 3 sticle, usa de exterior iar in fiecare baie este montat un port-prosop.

*Pretul de 87.000 E este pentru apartamentul la stadiul de semi-finisat. Se poate achizitiona si finisat/mobilat cu costuri aditionale in functie de materialele alese.

Detalii proprietate

  • Compartimentare imobil: 2 camere, o baie
  • Imobil decomandat, stare imobil foarte buna
  • Etaj: 1

Descrierea vecinatatilor

- Scoala si gradinita în imediata vecinatate
- Parcul Tineretului cu Lacul Gheorgheni si zona de agreement la mai puţin de 100 m
- Centrul comercial Iulius Mall la mai puţin de 100 m (supermarket Auchan, Cinema City, retaileri, restaurante, cafenele, etc)
- La 10 minute distanta de Aeroportul Avram Iancu, Cluj-Napoca
- Acces facil la mijloace de transport public
- La 7 minute distanta de Centrul istoric al orasului.

Localizare pe harta

Anunturi imobiliare din: Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea